دنا نیوز: جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد در بیانیه ای از فعالان امور خیریه ؛گروههای جهادی و سازمان های ذی ربط در استان خواست تا هنگام توزیع وجوه نقدی یا غیر نقدی در بین محرومان و مستمندان و یا تبلیغ به امر خیر برای کمک به این دسته از افراد از هر گونه تصویربرداری و نشان دادن چهره و هویت نیازمندان خوداری نمایند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امورجهادی و تلاش های انسان دوستانه جزا لاینفک زندگی مردمان دغدغه مند و جهادگر ماست که همواره در بحران ها و شرایط خاص یاری گر بخش نیازمند و مستضعف جامعه بوده است.
در همین راستا این روزها شاهد افزایش چشمگیر فعالیت افراد و گروه های مختلف در قالب «جمع کردن کمک های مردمی» برای نیاز مندان هستیم لذاجریان مردمی عدالتخواه استان با توجه به شرایط کنونی و گسترش کمی افراد و جریانات فعال در این زمینه موارد زیر را یادآور می شود:
۱. ابتدا از همه جهادگران و دغدغه مندان کمال تشکر و قدردانی را داریم و از خداوند متعال علو درجات را برای همه فعالین در این عرصه خواهانیم.
۲. از همه بزرگواران و فعالان این حوزه به جد خواهش میکنیم که در جهت کمک به مستضعفان، «لزوم حفظ کرامت و شخصیت» نیازمندان را مد نظر قرار دهند و «هر گونه تصویربرداری به صورت عکس و فیلم که باعث نشان دادن چهره و هویت افراد شود را متوقف کنند.»
۳. سازمان های مسئول جهت سازماندهی کمک های مردمی، جلوگیری از هدر رفت آن، جلوگیری از سوء استفاده و تضییع حقوق و شأن نیازمندان به این موضوع ورود کرده و به تشکل های مردمی کمک کنند .
در پایان جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه ضمن اعتقاد به اینکه زمینه سازی برای عدالت و رفع محرومیت باید ساختارمند و نظام مند پیش برود توصیه می کند دولت و سازمان های ذی ربط، مردمی بودن جهاد و همدلی را محدود نکرده بلکه با مکانیزم های حمایتی آن ها را تقویت کنند.
و من الله التوفیق
جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد